Om ull – för återförsäljare

Här hittar du som är återförsäljare information om hur du köper Hemslöjdens teknikhäfte "Om ull".

Om ull

”Om ull” innehåller allt du behöver veta om superfibern – allt från olika fårrasers skilda ullkvaliteter till hur du kardar och spinner garn. Här punkteras missuppfattningar som att all ull kliar och att ylleplagg är svåra att tvätta.

Skickligt folk förklarar på ett lättbegripligt sätt fiberns uppbyggnad och ullens förmåga att filta sig. Du får träffa personer som arbetar med ull på olika sätt och läsa om nya spännande användningsområden för fibern.

Du får dessutom flera beskrivningar på olika ylleprodukter att göra själv!

Återförsäljare

Som hemslöjdsbutik eller hemslöjdsförening köper man böcker via vår distributör Förlagssystem i deras webbshop för återförsäljare.

Här hittar du vanliga frågor och svar, bland annat hur du gör om du glömt inloggningsuppgifterna.

Vill du bli återförsäljare kan du registrera dig här.

Hemslöjdens förlagsverksamhet är pausad tillsvidare. Förlaget kommer därmed inte att ge ut nya verk, nytryck eller nyutgåvor av befintliga verk. Teknikhäften och böcker som finns i lager fortsätter att säljas. På den här sidan kan du se aktuellt lagersaldo.

Privatpersoner

Som privatperson köper man våra böcker bland annat i hemslöjdsbutikerna och i nätbokhandeln. Böckerna finns även hos vissa bokhandlare och i en del museibutiker. Hemslöjdens förlag och Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund har ingen egen direktförsäljning till privatpersoner.

 

Sidan senast uppdaterad 2022-03-21