Bli medlem

Är du intresserad av handgjort skapande och hållbarhet? Bli medlem i en hemslöjdsförening och var med och bidra till en hållbar värld och träffa andra med samma intresse. Välkommen!

Runt om i landet finns hemslöjdsföreningar där du kan träffa likasinnade och slöjda tillsammans. Vi inspirerar varandra och bjuder in kunniga slöjdare för att få fördjupad kunskap. Du kan både delta i aktiviteter men också själv bidra till arbetet i föreningen genom praktiskt arbete som till exempel att vara värd för en aktivitet eller att vara med i styrelsen.

Som medlem får du medlemspris på tidningen Hemslöjd, böcker från Hemslöjdens förlag, kurser på Sätergläntan institutet för slöjd och hantverk, Skansens kurser, Hemslöjdsresor och du får Hemslöjdens nyhetsbrev.

Välj en hemslöjdsförening

Börja med att läsa mer om den förening du är intresserad av, se länken nedan. En del av föreningarna är lokalföreningar och har aktiviteter på orten. I en del regioner är det istället regionföreningar, som har aktiviteter på olika orter i regionen. Hemslöjdsföreningar har egna föreningssidor på denna webbplats med sina aktiviteter. I Slöjdkalendern hittar du ännu fler aktiviteter som alla föreningarna anordnar.

Fyll i formuläret och bli medlem idag!

Börja med att välja län i formuläret. Därefter väljer du den förening som du vill bli medlem i.

Din ålder styr även din medlemsavgift, så vänligen fyll i dina födelseuppgifter. Fält som är markerade med en stjärna är obligatoriska. Vid frågor mejla: medlemsregistret@hemslojden.org