Tidningen Hemslöjd

Hemslöjden är stolt ägare av tidningen Hemslöjd, Sveriges största tidning om handgjort skapande, publicistiskt oberoende och mångfaldigt prisbelönad.

Störst i Sverige på slöjd, hantverk, konsthantverk och DIY

Hemslöjd är Sveriges största tidning om slöjd, hantverk, konsthantverk och DIY – ett inspirerande läsmagasin med djup och bredd.

Möt slöjdare och blivande mästare som med kniv och nål i hand tar sig an görandet. Långa fördjupande artiklar blandas med magnifika bilder och en och annan skröna. I sex fullmatade nummer per år öppnar Hemslöjd dörren till en hel värld av fantasi och kunskap.

Mångfaldigt prisbelönad

Hemslöjd utnämndes till årets kulturtidskrift i Norden 2015 och årets kulturtidskrift i Sverige 2014, fick guldmedalj i magasinsklassen i Svenska Designpriset 2015 och har vunnit Publishingpriset som årets facktidskrift sex år i rad.

Publicistiskt oberoende

Tidningen Hemslöjd är inte Hemslöjdens medlemstidning, men hämtar en stor del av sitt innehåll från den mångfald av uppslag som ryms inom hemslöjdsrörelsen. Som medlem har du rabatt på prenumerationen.

Det redaktionella innehållet i tidningen Hemslöjd är fritt och oberoende från oss som ägare. Tidningens redaktion äger det redaktionella ordet och de redaktionella besluten och redaktionen är fri att utveckla tidningen utifrån sin vision.