Skyddad: Medlemsregistret

Är du registeransvarig i din förening eller sköter medlemshanteringen i systemet i en annan roll? Då har du kommit rätt! På den här sidan samlar vi viktig information till våra medlemsföreningar.

Innehåll

Aktuellt

  • Den 22 mars skickades det ut en påminnelseavi till alla obetalda medlemmar, sista betaldag var 23 april. Vi har läst in betalningar fram till 29 april.
  • Har ni fått in en medlemsavgift direkt till föreningen är det viktigt att ni betalar in den enligt gällande rutin: Betala vidare summan i sin helhet till BG 5794-7806. Märk betalningen med medlemsnummer på den som betalat. 
  • Vissa medlemmar har frågat efter OCR-nummer, detta står på avin. Längst ner till vänster finns ett 15-siffrigt nummer, betecknat referensnr – detta fylls i som OCR.
  • Vi har nu ökat postnummersättningen för alla föreningar. Det innebär att alla lokalföreningar under samma förbund dyker upp för alla postnummer i länet. Länsförbund som har enskilda medlemmar dyker upp för alla postnummer i länet. Skulle det vara så att ni upptäcker att föreningen inte dyker upp om man fyller i något postnummer som bör finnas, hör av er till Sarah på sarah.eriksson@hemslojden.org.

Medlemsavgifter för 2025

Rapportera in era medlemsavgifter för 2025 via detta formulär (öppnas i ny flik). Fyll gärna i formuläret även om ni inte höjt avgiften samt även om ni redan mejlat informationen. För att inte viktig information ska missas vill vi ha den samlad på ett ställe. Rapportera in uppgifterna senast 31 maj.

Inlogg

Du loggar in här (öppnas i ny flik)

Är det första gången du loggar in?

Gör såhär:

  1. Tryck på ”glömt lösenord”
  2. Skriv in din epost (den du har registrerat på ditt medlemskap)
  3. Tryck på länken du får till din epost
  4. Skriv in ett nytt lösenord
  5. Logga in

Mina sidor är tillgängligt för alla medlemmar. Du som har uppdraget ordförande, sekreterare, kassör eller registeransvarig har även behörighet att se ”min förening” i menyn. Där hanterar ni era medlemmar.

Manualer

Frågor och svar

Kontakt

Sarah Eriksson

sarah.eriksson@hemslojden.org

08-545 494 57

 

Sidan senast uppdaterad 2024-04-26

Tillbaka till toppen