DIT -Bloggen Do It Together!

Alla piloter i Hemlöjdens projektDo It Togetherär på banan och vi har en blogg där du kan följa arbetet. Välkommen att hänga med! Till Bloggen

Ett smakprov ur bloggen. ”De öppna träffarna på ReTuna Återbruksgalleria sker under tio torsdagar i höst mellan kl. 16-19. Returslöjd i Eskilstuna är igång! Vid den tredje träffen, 15 september, var temat Hemtextilier. Att göra hemtextilier av tyg från kläder eller att använda hemtextilier till något annat var uppgiften. Under de timmar vi höll på blev det bland annat en lampskärm av en uttjänt stickad tröja, ett par necessärer med dragkedja, av örngott, duk och ett kuddvar. Vi fick också se hur den blå träningströjan från förra gången blev när den fick lite mormorsrutor på sig. Nästa torsdag, den 22 september, ska vi se vad vi kan åstadkomma med kasserad plast.”