Hemslöjdens dag 2023 – Materialloppis

På Slöjdens dag lördag 2 september ordnar vi materialloppis i Stadsträdgården i Uppsala.

Tänk vilket överflöd en kreativ person kan ha, tänk då om tjugo säljare bestämmer sig för att sälja det som de inte längre själva vill ha. Vilken fest av tyger, garner, verktyg, böcker. För att inte nämna alla roliga samtal man kan ha när man undrar vad prylen är till för eller var hen köpte garnet till att börja med.

Välkommen! Ta med kontanter.

Vi kommer att vara på gräsmattan vid Gula villan.
Tid 10-15.

 

Vill du vara med och sälja av ditt överflöd av material, verktyg, böcker, projekt? Medlem eller icke-medlem, alla är välkomna att vara med och sälja!
Vad kan man sälja? Garn, tyg, verktyg, projekt, böcker, knappar, pärlor, papper, tillbehör etc etc.
Allt som är till för att slöjda och som du vill göra dig av med, kan du sälja på vår materialloppis. Även halvfärdiga saker, kanske några helfärdiga också som du tröttnat på.

Så här går det till: Man har ett bord, sätter priser på sina saker, och står under lördagen och säljer. Låga priser brukar resultera i mer försäljning men du bestämmer helt och hållet själv. Vi kommer inte att ha några riktlinjer för priser.
Klockan 10 öppnar loppisen och vi kommer att finnas på plats från 8.30. Kom i tid så att du hinner göra fint på ditt bord!

Om du har eget bord – ta med det! Vi har ett antal bord men kan inte garantera att de räcker till alla.

Vi kommer att vara på gräsmattan vid Gula villan i Stadsträdgården i Uppsala kl 10-15. Parkering för bil finns närmast vid Tullplan.
Under tiden pågår också Ull i Upplands marknad längs ån! Det förväntas att du gör så mycket reklam för evenemanget som du förmår, men det är ju enkelt med allt som händer denna dag!

Anmälan till inga-lill.cras@telia.com   OBS annan anmälningsadress än vanligt!
Skriv Slöjdloppis i ämnesraden och berätta gärna vad du tänker sälja.

Deltagaravgiften om 100 kr ska vara betald en vecka innan loppisen, alltså senast 25 augusti. I avgiften kr ingår lunch, om du är medlem.
Mer regler och tips kommer när du har anmält dig, liksom bankgironummer att betala till.