Medlemsundersökning i gång

I januari 2022 genomför Sifo Hemslöjdens nya medlemsundersökning. Fokus ligger på inställning, behov och nöjdhet. Med din hjälp kan vi bara bli bättre!

Hemslöjdens medlemmar i stor undersökning

I januari 2022 påbörjar Hemslöjdens Riksförbund en ny medlemsundersökning. Det är drygt tio år sedan sist och mycket har hänt, både i samhället och inom Hemslöjden sedan dess. Syftet är att lära känna dig och andra medlemmar bättre och stärka er röst inom rörelsen. Medlemsundersökningen ger en övergripande bild av inställning, behov och nöjdhet hos medlemsgruppen i stort.

Insikterna från undersökningen kommer vi att använda för att utveckla Hemslöjden som organisation, öka slöjdens synlighet och möjlighet att påverka civilsamhället.

Vi hoppas att du vill vara med!

Sifo ringer eller mejlar webbenkät

Undersökningen genomförs av Sifo. 400 medlemmar intervjuas via telefon. Ytterligare 400 får en webbenkät att fylla i. Intervjuerna genomförs i mitten av januari och cirka en månad framåt.

Vilka som kontaktas slumpas fram ur Hemslöjdens medlemsregister.

Om det är dig som Kantar Sifo ringer till så är det detta telefonnummer som kommer synas: 031-727 39 32.

Personuppgifter och integritet

Personuppgifter hanteras med största försiktighet. Inga resultat går att härleda till någon enskild individ. Det är bara fakta om medlemsgruppen i stort som kommer redovisas. Det är helt frivilligt att delta.

Frågor om undersökningen

Har du frågor om undersökningen eller om du vet att du inte vill delta får du gärna höra av dig till info@hemslojden.org.