Hemslöjdsbingo!

Häng med oss under våren och spela hemslöjdsbingo! Alla medlemmar är välkomna och fina priser kommer att delas ut. Vi håller på fram till 1 maj och det finns 16 rutor att avverka innan bingobrickan är fylld!

I väntan på vår, värme och vaccin spelar vi hemslöjdsbingo för att inspirera och peppa varandra till eget slöjdande. Den som fyllt hela sin bingobricka vid tävlingsperiodens slut har chansen att vinna ett finfint pris! Under bingoperioden kommer dessutom små deltävlingar att anordnas.

Så här går det till

Regler

  • Du ska vara medlem i en av Hemslöjdens medlemsföreningar och medlemsavgiften ska vara betald.
  • En kryssruta på bingobrickan får man pricka av när man på ett slöjdigt sätt löst uppgiften som rutan handlar om. Är man lite klurig så kan ett och samma slöjdprojekt leda till att man kan kryssa flera bingorutor samtidigt!
  • Vi vill att det är dina egna händer som skapar det du prickar av dina bingorutor med. Men om ni är flera som vill hjälpas åt i ett större slöjdprojekt får alla som deltar kryssa av sin bingobricka med det.
  • Den som lyckas fylla hela sin bingobricka har chansen att vinna vårt stora pris!

Facebookgruppen Hemslöjdsbingo

Dela med dig av dina bingokryss i vår egen Facebookgrupp: Hemslöjdsbingo. Har du inte Facebook? Skicka in text och bild på det du gjort till oss så hjälper vi dig publicera i gruppen. Bland dem som bidrar med inlägg i Facebookgruppen blir det med jämna mellanrum små deltävlingar med chans till prisvinster.

Tagga gärna dina inlägg i sociala medier med #hemslöjdsbingo så kan vi alla hitta och följa det som pågår.

Hemslöjdsbingons stora pris

För att ha chansen att vinna vårt slutpris ska alla rutor på bingobrickan vara avprickade. Priset är än så länge hemligt men avslöjas så småningom.

Gör så här när du fyllt din bingobricka:

Skicka oss en liten förteckning (text och bild) över vad du gjort, ruta för ruta, så att vi kan se att hela bingobrickan är fylld. Mejla den till tavling@hemslojden.org senast 1 maj 2021.Vinnaren publiceras på Hemslöjdens hemsida efter tävlingsperiodens slut.

Här kan du ladda ner din bingobricka!

En jury bestående av representanter från Hemslöjdens förlag, Tidningen Hemslöjd och SHR kan komma att användas för att utse vinnare i deltävlingarna på Facebook.

Hemslöjden förbehåller sig rätten att använda och publicera inskickade (och/eller i Facebookgruppen publicerade) tävlingsbidrag med tillhörande bilder.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.