Hemslöjdens stämmodagar 2019

Ska du på Hemslöjdens Stämmodagar i Landskrona? Här hittar du helgens program!

Sammanfattning av programmet

Fredag på Landkrona teater

Vi inleder fredagen med lättare lunch på Landskrona teater. Eftermiddagen ägnar vi åt samtal kring slöjd och tecken i tiden, identitet och tillhörighet. Bland annat presenteras inspirerande projekt och slöjdarporträtt. Fredagskvällen avslutar vi i Skånes Hemslöjdsförbunds fina slöjdhus.

Lördag på Hotel Öresund

Under lördagen hålls riksförbundets stämma och Sätergläntans Vänners stämma. Kallelse och handlingar till stämmorna skickas ut i särskild ordning. Särskilt program ordnas för hemslöjdskonsulenter/utvecklare och för butikspersonal. På kvällen bjuds det till festmiddag i nya Hotel Öresund där Landskrona stad står som värd.

Söndag: Följ med till Ven

På söndagen finns möjlighet att följa med på en tur till den vackra ön Ven!

 

Här hittar du hela programmet som PDF