Bli mästare 2018

Har du gesällbrev? Har du arbetat i minst sex år eller 10 000 arbetstimmar och känner att det är dags att ta nästa steg? Anmäl dig till mästarutbildningen!

logga mästarbrev

Genom Sveriges Hantverksråds Mästarutbildning kan du med gesällbrev ta nästa steg och bli mästare. Utbildningen är 10 veckor på distans med en obligatorisk uppstartshelg i Leksand. Studierna är på halvtid och anpassade för att kunna kombineras med arbete. Kursen är kostnadsfri. Du betalar endast för kurslitteratur samt resa, mat och logi för uppstartshelgen. Efter genomförd utbildning har du rätt att hämta ut ditt mästarbrev.

Utbildningen är väldigt uppskattad av de drygt 1 000 mästare från olika branscher som genomgått den. Så här säger några av de tidigare deltagarna:

”Supernöjd med utbildningen! Rekommenderar den varmt till kollegorna.”

”Stort tack för tio mycket lärorika veckor! Det har varit flera aha-upplevelser. Mycket har jag redan nu nytta av.”

”Tusen tack för mycket lärorika veckor. Har varit väldigt intressant och nyttigt. Stärkande för mitt företagande. Tack!”

Gesäll- och mästarbrev är en garanti för hantverksskicklighet och seriöst företagande som har blivit mer och mer uppmärksammat och välkänt hos konsumenter. Om det blir fler som kan visa både gesäll- och mästarbrev stärker det branschen.

Med ditt mästarbrev har du också möjlighet att ansluta dig till Mästarregistret (mastarregistret.se), som är sökbart för alla som behöver en garanterat skicklig och seriös hantverkare.

Du anmäler dig enkelt på www.mastarutbildningen.se. Där hittar du också mer information om utbildningen och datum för kursstart.

Utsnitt av mästarbrev