Välkommen till nya hemslojden.org!

Vi är glada över att idag kunna lansera nya hemslojden.org.

– Med ny design och form ska det gå lika bra att använda mobilen som surfplattan och datorn när du vill besöka hemslojden.org, säger Helena Fredriksson, vice verksamhetschef på Hemslöjden.

Det huvudsakliga syftet med att bygga om webbplatsen är att göra den mer tillgänglig. Vi har samtidigt passat på att göra om strukturen och lyft upp och förtydligat Hemslöjdens olika verksamheter. Startsidan kan ses som ett smörgåsbord av möjligheter för den som är intresserad av slöjd och handgjort skapande. Här hittar du kurser, utställningar, resor och andra aktiviteter. Du hittar också nyheter och information om tidningen Hemslöjd och Hemslöjdens förlag, hemslöjdsföreningarna runt om i landet, våra flöden i sociala medier och mycket mer.

Webbplatsen har byggts om och utvecklats inom projektet Do It Together med stöd av PostkodLotteriets Kulturstiftelse. Webbyrån Vektorgrafik står bakom den nya formen och de tekniska lösningarna.