Stilsäker formgivare delar med sig av unik mönsterskatt

I boken Sticka mönster ger Ann-Mari Nilsson dig en mönsterskatt att djupdyka i och en möjlighet att skapa ett helt unikt plagg.

Välj och vraka bland närmare 90 olika mönster på flerfärgsstickning med lyfta maskor, ytmönster och traditionell mönsterstickning. Sticka mössor, vantar eller större plagg i just dina favoriter.

Förutom uppstickade provlappar och lättfattliga stickdiagram hittar du färdiga plagg att inspireras av och stickbeskrivningar till ett antal basmodeller. Sticka mönster är Ann-Mari Nilssons tredje stickbok för Hemslöjdens förlag där hennes stilsäkra formgivning blir till glädje för oss alla.

Ann-Mari Nilsson är utbildad industridesigner på Beckmans och är en av Sveriges mer namnkunniga textilformgivare. Efter att ha praktiserat hos Katja of Sweden blev Ann-Mari Nilsson 1967 Marc O’Polo första designer. Detta har uppmärksammats i år då företaget firar 50 år. En jubileumsbok har tagits fram och några av Ann-Maris modeller från första kollektionen planeras att tas upp i produktion igen.

Boksläpp 21 september!