#slöjdkraft på Sätergläntan

Fredagen och lördagen den 19-20 maj mellan klockan 11 och 17 håller Sätergläntans läsårsstuderande i smide, sömnad, trä och väv sin årliga utställning. På vårutställningen visas projektarbeten, produkter och processer upp från det gångna året på Sätergläntans läsårsutbildning Slöjd och hantverk – form och kultur med inriktningarna smide, sömnad, trä och väv.
Följ processen ända fram till vårutställningen i sociala media – de studerande delar sina arbeten på #slöjdkraft.

Många av årets sommarkurser är fullbokade, men hör av dig för eventuella restplatser. Ett sistaminutentips är kursen ”Tälja och måla fåglar”. Har du en favoritfågel som du vill förkroppsliga? Med enkla handverktyg som kniv, yxa och bildhuggarjärn skapar vi fåglar i trä tillsammans med Nicke Helldorff.
Till utställningen #slöjdkraft
Sätergläntans Instagram
Sätergläntan institutet för slöjd och hantverk