Design- och tidningsbranchen prisar oss

Vår tidning Hemslöjd och vårt förlag Hemslöjdens förlag fortsätter skörda utmärkelser när det gäller tidning- och bokmakeri. Vi kan berätta om inte mindre än 4 fina nomineringar i höst!

I höst har Hemslöjd kunnat njuta av att ta hem titeln ”Årets Facktidsskrift” för femte året i rad i Publishingpriset. Även Hemslöjdens förlag blev nominerade med boken Papper och stygn i kategorin ”Handböcker och läromedel” och kom på en hedervärd andraplats.  När det gällde Svenska Designpriset så tog Hemslöjd hem en silverplats för sitt inskickade omslag från nummer ”Köket”. Sist men inte minst, i Tidsskriftpriset var Hemslöjd nominerad som ”Årets tidskrift”. Hurra vad kul! Nu fortsätter vi göra kvalitativa tidningar och böcker och passar på att tacka dig som läser.