Tidningen Hemslöjd slår nya rekord!

På en skakig mediemarknad där tidningar läggs ned eller hotas av konkurs sticker vår tidning Hemslöjd ut. På ett år har räckvidden ökat med 39 procent, enligt Orvesto. Idag når man 61 000 läsare över hela Sverige.

Förra året blev Hemslöjd utnämnd till årets kulturtidskrift i Norden, vann guld i Svenska Designpriset och tog hem Publishingpriset i kategorin facktidskrift för fjärde året i rad.

– För oss har det lönat sig att satsa på fördjupning, god journalistik och riktigt snygg form. Därför samarbetar vi också med några av Sveriges vassaste bildjournalister och skribenter. Dessutom har vi tidsandan med oss just nu. Alltfler intresserar sig för vårat ämnesområde, för hållbara material och alternativa livsstilar, säger chefredaktör Malin Vessby.

Läs mer om Hemslöjd och senaste numret som har temat Öar på tidningens hemsida där du också kan teckna en prenumeration. Om du är medlem i en hemslöjdsförening har du 15% rabatt på prenumerationen.