Julinspiration x 3

Om du råkar vara i Stockholm de närmaste dagarna så har du tre möjligheter att träffa julbokens författare Lotta Glave över en kopp glögg eller ett pysselbord.

Hos Svensk Slöjd och Svensk Hemslöjd ger Lotta tips och trix från boken som du köper till julklappspris. På Kulturhuset Stadsteatern kan du själv pyssla fram det finaste julpyntet tillsammans med Lotta. Där träffar du även tidningen Hemslöjd som släpper sitt nya nummer.

Tisdag 24 november, butiken Svensk Slöjd, 17.30 – 19.00

Hos Svensk Slöjd på Nybrogatan 23 i Stockholm ger Lotta tips och trix från boken som du köper till julklappspris. Dessutom bjuds det på glögg och pepparkaka.

Torsdag 26 november, butiken Svensk Hemslöjd, 17.30 – 19.00

Om du inte kan tisdagen den 24 november så bjuds det på både glögg och inspiration två dagar senare när Lotta kommer till Svensk Hemslöjd på Norrlandsgatan 20 i Stockholm för att visa olika julprojekt från boken.

Konsumtionshets och smällkarameller, torsdag 3 dec, Kulturhuset Stadsteatern, 17.30 – 19.00

På Kulturhuset får du chansen att fixa det finaste julpyntet till dig själv. Lotta finns på plats med tips, material och verktyg. Dessutom får du träffa tidningen Hemslöjd som släpper sitt nya nummer och pratar om konsumtion, behov och begär. Läs mer om kvällen på Kulturhuset Stadsteatern här.