Boksläpp

Om knappt en vecka är den stora stickboken Sticka – Detaljer som gör skillnad äntligen här. Den 12 maj blir det boksläpp i Svensk Slöjds butik på Nybrogatan 23 i Stockholm. Författaren Ulla Enquist finns på plats för att svara på stickfrågor och berätta om boken.

Boken, som är utgiven av Hemslöjdens förlag, innehåller beskrivningar, bilder och illustrationer för uppläggningar, monteringar och olika tekniker. Tips på hur du gör dina plagg finare på ett enkelt sätt. Boken vänder sig till dig som är expert och nybörjare.

  • Svensk Slöjd, Nybrogatan 23, Stockholm
  • Klockan 14.00 – 19.30
  • Klockan 15.00 och 18.30 berättar författaren Ulla Enquist mer om boken, svarar på frågor och ger dig olika sticktips.
  • Under dagen och kvällen köper du boken till specialpriset 250 kronor (ordinarie pris 325 kronor).