Gå 2 för 1 på kritikerrosade utställningen Earth Matters

Nu kan du som är medlem i en hemslöjdsförening se den kritikerrosade utställningen Earth Matters på Artipelag i Stockholm. Genom att visa upp ditt medlemskort när du betalar entré så får du ta del av erbjudandet gå 2 betala för 1. Ordinarie pris är 200 kronor.

Utställningen är trendoraklet Lidewij Edelkoorts spaning om ekologi och hållbarhet inom design, samtidskonst och konsthantverk. Earth matters är inte bara en väckarklocka och varning för överkonsumtionen av jordens resurser utan också en poetisk och tankeväckande utställning om hur konstens kreativa krafter kan användas för att skapa ett hållbart samhälle. Läs mer om utställningen på Artipelags hemsida där du också hittar öppettider och vägbeskrivning.

  • Erbjudandet gå 2 betala för 1 gäller fram till utställningens slut den 3 maj.
  • Ordinarie pris är 200 kronor.
  • För att ta del av erbjudandet behöver du visa upp ditt medlemskort när du betalar entré. (räcker att en av er är medlem i en hemslöjdsförening). Om du inte redan är medlem så kan du bli det här.
  • Går inte att kombinera med andra erbjudanden.