Bräcke kommuns hemslöjdsförening

Bräcke Kommuns Hemslöjdsförening är en aktiv slöjdförening öppen för intresserade i alla åldrar.

Under höst- och vårterminerna träffas vi, några måndagskvällar i månaden mellan 18:30 och ca 20:30, i föreningens slöjdlokal vid hembygdsgården i Torsäng.

Barn, ungdomar och vuxna träffas och slöjdar tillsammans.
Vi varvar gemensamma teman med fritt slöjdande.

Vi lär av varandra och ibland bjuder vi in någon som kan visa något speciellt vi vill lära oss. Man kan komma varje gång eller bara då det är ett tema man är intresserad av. Man kan komma för att slöjda eller bara för att koppla av, fika och kanske tälja lite på en pinne.

Förutom måndagsslöjdandet brukar föreningen ordna prova-på-slöjd, delta i olika evenemang och hålla en årlig utställning på biblioteken i kommunen.

Välkommen att besöka oss och prova-på  en gång för att se om vår verksamhet passar dig.

Relaterat ur Slöjdkalendern

Höstkransar

Nu startar vi upp våra slöjdkvällar igen. Vi träffas i slöjdlokalen som vanligt. Ta med det material du vill göra kransen av, ståltråd till stommen...

Virkade Kattassar

I kväll gör vi tassar som ser lite roligare ut att ha på stolarna än de vanliga. Material finns på plats. Medtag eget fika.

Julpynt och annat

I kväll börjar vi förbereda för årets Julpysselkväll där vi kommer att bjuda in alla intresserade. Visst material finns på plats. Ta med eget fika.

Julpyssel för alla

I kväll bjuder vi in alla pysselsugna stora som små till en trevlig kväll inne på hembygdsgården. Allt material finns på plats och ta med grannen,...