Utställningen Ull för livet

Den 29 september-7 oktober 2018 kan du se vandringsutställningen Ull för livet på Stenhuset i Surahammar. I utställningen visas formgivna produkter i naturfärgad ull från hantverkare i hela landet. Under veckan kan du se olika hantverk, prova på olika tekniker och diskutera med kunniga hantverkare om vilken ull som passar bäst till vad. Välkommen!

Program
Program Surahammar
Program för Västmanlands län den 1 september-7 oktober.
Save the date – programöversikt.

 

Arrangör: Surahammars konst- och hantverksgille börjar med ulltema på Bruksområdets dag den 8 september kl 11.00-17.00 med vernissage av utställningen ”Ull för livet extended” och med aktiviteter i Stenhuset på temat ull. Utställningen ”Ull för livet extended” pågår de följande helgerna kl 13.00-17.00 t o m 23 september. Utställningen Ull för livet visas helgerna den 29 september-7 oktober kl 13.00-17.00.

Utställningen Ull för livet är framtagen av Sveriges hemslöjdskonsulenter/regionala utvecklare. Programmet i Västmanlands län arrangeras av Västmanlands läns hemslöjdsförbund i samarbete med länets lokala slöjd- och hantverksföreningar och Västmanlands läns fåravelsförening.