Septembercafé på Gubbhyllan

Vi kör i september också! Kom och handarbeta med oss i härlig miljö på Gubbhyllan på Skansen! Vi sitter utomhus i parken eller under tak på verandan och håller avstånd.

Ta med ditt eget handarbete/slöjdarbete. Förutom att ha trevligt till­sammans så stöder vi både Stiftelsen Skansen och Gubbhyllan, som har det ekonomiskt besvärligt just nu.

Värd finns på plats åtminstone till kl. 13.00. Vi säljer teknikhäften från Hemslöjdens förlag och informerar om medlemskap i föreningen.

Restauration & Café Gubbhyllan på Skansen ligger alldeles innanför huvudentrén på Skansen. Gå uppför trappan och till vänster innan rulltrappan.

Själva Septembercaféet kostar ingenting, men du betalar själv för det du vill äta eller dricka. Om Gubbhyllan har öppet (osäkert i slutet av september) serverar både bra fika och lagad mat. Andra matställen och caféer är öppna om Gubbhyllan har stängt (alternativt ta med egen fika).

Årskort till Skansen kostar 295 kr (ordinarie pris) eller 275 kr (pensionär/student).

Årskort köper du i entrén eller i förväg på nätet: skansenbiljett.se

Föranmäl gärna att du kommer, så att vi vet att vi inte blir för många! Som med all verksamhet denna sommar så ska du bara komma om du känner dig helt frisk och du ska helst inte belasta kollektivtrafiken.