SLÖJDLÄGER i Täxan, Strömsund

Gillar du att skapa?

Vill du sätta händerna i ull, ståltråd, tyg, trä och göra något? Är du nyfiken på hur man täljer, tovar och tvinnar ett rep? Har du kanske provat att jobba med en synål, täljkniv, såg och karda? Då är det här lägret för dig! Kom och träffa andra barn och vuxna som brinner för att slöjda
Lägret passar för dig som är mellan 6-14 år. Du behöver inte kunna något om slöjd eller hantverk innan lägret.
Vi startar 10.00 på lördag och avslutar 15.00 på söndag. Övernattning på golv. I anmälan uppger du specialkost. Mer information om lägret och vad du kan ta med får du när anmälningstiden gått ut.
Lägret kostar 350 kr för deltagare. Allt material ingår i lägeravgiften. Vill du ta med en förälder eller annan vuxen är den jättevälkommen. För medföljande vuxna som kan tänkas hjälpa till, kostar lägret 160 kr. I anmälan ingår en försäkring.
Sista anmälningsdag är den 12 april.
Här anmäler du dig, antingen via länken eller QR koden. https://forms.office.com/r/crfsQGFYuY?origin=lprLink
Anmälan gäller först när lägeravgiften är inbetald. Sätt in avgiften på bankgiro 5416–1211 Jämtlands Härjedalens Hemslöjdsförbund och skriv deltagarens namn.
Frågor: Kontakta Katarina Gessl, katarina.gessl2022@gmail.com
Lägret är ett samarbete mellan Jämtland Härjedalens Hemslöjdsförbund, JHHF och Hemslöjdskonsulenterna, Region Jämtland Härjedalen