Hemslöjdsresa till Östergötland 11 maj 2024

Välkommen att anmäla dig till en innehållsrik resa i hemslöjdens tecken! Vi utgår från parkeringen vid Skövde Arena, och vi startar redan klockan 06.15 den 11 maj 2024.

Det första stoppet blir vid Ullspinneriet i Brink,Vreta Kloster (https://www.ullspinnerietibrink.se.). Vi får en rundvandring och lite information om verksamheten. Där har vi möjlighet att köpa förmiddagsfika.!

Därefter blir det stopp i Linköping med besök i Hemslöjdsbutiken. (https://www.hemslojdeniostergotland.se/)

Därefter styr vi söderut med ett stopp i Boxholmstrakten. Först blir det lunch (vi tar upp beställning på bussen för att kunna göra en samlad beställning, OBS! ingår inte i priset). Därefter åker vi till Linnefors krukmakeri (https://omkultur.se/jeanette-bennich.html) och Linnefors Korgar (https://linneforskorgar.se) som vi besöker. Det är promenadavstånd mellan dessa hantverkare.

Sista stoppet blir på Ateljé Guldtackan (https://www.ateljeguldtackan.se/). En fårgård med gårdsbutik där varor av alla slag runt får/lamm finns att bese/handla. Vi får också information om verksamheten.

Vi räknar med att vara tillbaka i Skövde vid 20.00 – 20.15 (Hemresan innehåller ett stopp med möjlighet att köpa ”bussfika”)

 

Medlemspris – 650 kronor (ange i anmälan om du är medlem)

Övriga – 750 kronor

 

Vid anmälan ber vi att ni anmäler eventuell specialkost/allergi samt om ni önskar ”bussfika” (50 kronor tillkommer) på hemvägen.

 

Anmälan görs till info@skaraborg.hemslojden.org senast 25 april. Avgiften betalas till Swish 1234760690 eller bankgiro 5704-9199 senast 25 april.

 

//Välkomna!

 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan vid för få anmälningar. Ev. inbetalningar kommer att returneras.