teckning grafik och relief

Välkommen till Stenhuset i Surahammar att beskåda utställning i grafik och teckningar av  Ingela Svensson  som har  vernissage lördagen den 16 september kl. 13.30 i konsthallen  på övre plan. I samband med detta även musikunderhållning av REHN.

Konsthallen har begränsad tillgänglighet för personer med rörelsehinder p.ga trappa – ingen hiss finns.
För ökad tillgänglighet visar vi invigningen i realtid på facebook-sidan och därefter inspelade bilder på vår youtube-kanal från utställningen på TV skärm i caféet på nedre plan.

I caféet visar Eiwor Friedel trådslöjd och akvareller under samma utställningsperiod.
I caféet finns alltid enkel fika med hembakat och oftast även en utställning. hantverksbutiken visar medlemmarnas gedigna hantverk och konst. Smedsbostaden, som Surahammars hembygdsförening ansvarar för, belyser hur 6 smedsfamiljer bodde i huset fram till 1962.

Stenhuset är öppet lördag/söndag/helgdag kl. 13.00 -17.00  men andra tider kan förekomma. Visas även för grupper på andra tider enl. ö.k.
Aktuell information finns på Stenhusets Facebook-sida som alla kan se !

Varmt välkommen till Stenhuset i ”Glada Sura”, som finns på Ekängsvägen 5, 73531 Surahammar.

Vill du bli medlem i vår förening, slöjda, träffa likasinnade, bidra till kulturen och engagera dig för att hålla den uppskattade verksamheten igång i Stenhuset, är du mer än hjärtligt välkommen! I medlemskapet ingår några arbetspass tillsammans med annan medlem för att hålla det hela i gång ytterligare 40 år – 2024 firar vi 40 årig oavbruten kulturverksamhet i Stenhuset! Idéellt arbetande krafter i den ”Lilla kulturföreningen med de stora musklerna”