Slöjda med barn för vuxna och barn flyttad till onsdag

Välkommen till en hantverksträff med barnsliga slöjdprojekt för vuxna och barn onsdag maj kl. 18.30-21.00 i samarbete med Vuxenskolan. Lokal: Medelpadsvägen 42

Ledare Karin Assarsson Oom

Vi kommer att visa olika projekt man kan göra tillsammans med barn. Projekt man gör tillsammans eller barnet kan göra själv utomhus eller i ett vanligt kök. Det kommer att finnas olika exempel på saker att tillverka i textil, trä, ståltråd, kartong, återbruksmaterial. Vi har med allt material och de verktyg som behövs. Knivar, sågar, penslar, nålar, tänger, borrmaskin osv.

Du väljer vad du vill göra och är fri att fotografera det du inte hinner prova på

Gratis för medlemmar i någon av Västmanlands Hemslöjdsföreningar. Material till självkostnadspris. Icke medlemmar betalar 50 kr till materialförrådet.

Ta gärna med egen sax samt papper och penna. Om du har en sliten Tshirt som du vill trycka på ta med den också.Om du har gjort något roligt enkelt slöjdprojekt med barn, ta gärna med dig och visa.

Det finns kaffe och te. Vuxenskolan har luftiga lokaler och tillgång till hiss.

Du anmäler dig till Vuxenskolan via länk här: https://www.sv.se/avdelningar/sv-vastmanland/kurser/slojda-med-barn-72532/

Om du blir sjuk, glöm inte att avanmäla så kan någon annan få platsen om det är fullt. Vid sena återbud anmäl direkt till ledaren. 14  platser.