Shibori – batikfärgning

Kom och tillbringa en spännande kväll med designern Adrienn Görgényi. Färga tyg med växter, löv och saker från köket och testa på att göra mönster med den gamla japanska tekniken Shibori. Workshopen kommer att täcka grunderna i växtfärgning och ger dig en liten inblick på den historiska bakgrunden.

Ledare Adrienn Gorgenyi

Kostnad  Medlemmar i SMH 50 kr, Medlem i annan hemslöjdsförening 100 kr, Icke medlem 150 kr. Fika ingår. En materialkostnad på 75kr tillkommer för workshopen

Att ta med Allt kommer finnas på plats men om du vill färga något speciellt kan du ta med det och se om det finns plats i grytan. Kontanter till materialavgiften. 

Anmälan: Tänk på att du måste anmäla dig via den här länken (klicka här).

TIPS för betalning med kort

När du är på anmälningssidan och fyllt i deltagaruppgifter och ska betala, klicka på ikonerna för bankkort så kommer du vidare till en betalsida. Rulla då lite ner på skärmen till den grå ”knappen” där det står ”pay with card” (finns nedanför den blå för Paypal). Klicka på den så kommer du vidare till själva kortbetalningen där du fyller i kortuppgifter och namn. När köpet är klart ska du få en biljett / bekräftelse till din e-postadress.

Anmälan gäller endast om den görs via Eventbrite – först till kvarn gäller men du kan skriva upp dig på reservlistan på eventbrite och får erbjudande om plats öppnas. 

Ingen återbetalning vid avbokning senare än 7 dagar före evenemanget.