Medlemsträff med korgslöjd

Medlemsträff med korgslöjd på Nääs slott  27 juli 11-16 för nya och gamla medlemmar

På medlemsträffen slöjdar vi tillsammans, pratar korgar, utväxlar erfarenheter och berättar om vad vi gör eller vilka korgar vi drömmer om att göra.

Ta med dig eget material och de verktyg du vill arbeta medDet är gratis att delta och drop in. Du är välkommen att delta hela dagen eller en del av den. Ingen anmälan behövs. Enkelt fika finns på plats samt möjlighet att värma mat. Café finns på området.

Ansvarig för dagen är korgmakare Miriam Göransson som också är vice ordförande i korgföreningen. 23-28 juli 11-16 finns Miriam som gästslöjdare på Nääs slott.

Korgslöjdagen är för dig som redan är medlem i Riksförening för korg och korgslöjd eller vill bli det. Det går att bli medlem på plats eller gör det här på sidan direkt (när formuläret öppnas väljer du Riksföreningen för korg och korgslöjd)

Läs här för att hitta till Nääs: https://www.naas.se/kontakt/

Kör hela vägen upp till slottet och parkera som du skulle gå in på slottet. Ateljén ligger bredvid försäljningen av biljetter, reception, glass, souvenirer med mera. Titta efter pilbuntarna utanför dörren.