Läderhantverk, studiecirkel med tre träffar Sala FULLBOKAD

Knivar, sylar, knivslidor, fodral och provkartor till läderhantverk.

FULLBOKAD
Platser finns kavar på cirkeln som går i Heby. Möjlighet till samåkning från Sala finns :-)

Lär dig grunderna i läderhantverk!
Välkommen till en studiecirkel med tre träffar där sadelmakare Jonas Wallo lär ut grunderna för att arbeta med läder. Jonas arbetar till vardags på Tärnsjö garveri.
Vid den första träffen går Jonas igenom olika basverktyg för bearbetning av läder, samt olika typer av läder. Under träffen bestämmer du även bestämma vad du vill skapa under kommande träffar.

På nästkommande träffar arbetar vi tillsammans och får hjälp och inspiration av Jonas.

Det går bra att beställa material via Jonas, men om du har möjlighet rekommenderas en tur till Tärnsjö läderhandel för att köpa material. Där finns både spillbitar och hela hudar till bra pris. Har du inte tillgång till bil kan det gå att samåka med någon annan deltagare :-)

Kursledare: Jonas Wallo
Datum: 7/2, 14/2, 28/2
Tid: 18:00-20:00
Plats:  7/2 Folkets hus i Heby, övriga träffar i ABFs lokaler i Sala
Kurskostnad: 500 kr/medlem i Sala slöjd- och hantverksförening och 650 kr/icke medlem. Betalas kontant eller via Swish vid första träffen. I kostnaden ingår en uppsättning basverktyg och kaffe, te och liten kaka. Ta gärna med egen smörgås eller fikabröd om du vill.
Anmälan: Via ”knappen” till höger här på sidan. Ange ditt personnummer i rutan för meddelande. Behövs för registrering som deltagare i studiecirkel.

Max 15 deltagare.