17/10 Föreläsning – Andra Vågens Slöjd

Föreläsning – Andra vågens slöjd

Välkommen till en kväll med den slöjdande materialdesignern Jonatan Hedetoft – Andra Vågens Slöjd. I en längre föreläsning berättar han om slöjden som metod i designprocessen och hur dessa två kan stärka och förmedla känslor.

I samband med en utmattningsdepression och en diagnos som bipolär började han tälja objekt med koppling till mående och kropp, objekt som visualiserar det vi inte ser, för att fungera som tankeväckare och samtalsöppnare.

Jonatan jobbar aktivt för att underlätta och minska stigmatiseringen av psykisk ohälsa. Under kvällen får vi se och känna på Jonatans verk samtidigt som vi själva får en bit trä och en kniv att arbeta med. Något att sysselsätta händerna med under samtal (obs ingen kurs). Jonatan studerar på Kandidatprogrammet Möbeldesign med inriktning trä vid HDK- Steneby och har bl a fått Malmö Industriförenings pris inom traditionell slöjd (2017) och Byggnads kulturstipendium för Mental Health Design (2019). Han bär på många spetskompetenser och är mångfacetterad i sitt arbete.

Datum 17/10

Ledare: Jonatan Hedetoft
 Tid 18.00-21.00
Plats: Form Design Center

Kostnad: Medlemmar i SMH 75kr, medlem i annan förening 150, icke medlem 200kr Ta med täljkniv om du har.

ANMÄL ER HÄR – LÄNK TILL EVENTBRITE

ANMÄLAN ENDAST via Eventbrite – först till kvarn gäller men du kan skriva upp dig på reservlistan på eventbrite och får erbjudande om plats öppnas. Återbetalning görs endast om avanmälan sker minst sju dagar innan inspirationskvällen!

Väl mött,
Staden Malmös Hemslöjdsförening

Vid frågor: maila stadenmalmoshemslojd@gmail.com

TIPS för betalning med kort

När du är på anmälningssidan och fyllt i deltagaruppgifter och ska betala, klicka på ikonerna för bankkort eller PayPal checkout så kommer du vidare till en betalsida. Det är lite otydligt men klicka på PayPal även om du vill betala med kort. Rulla sen ner lite på sidan och fyll i dina kortuppgifter under ”PayPal Guest Checkout”. Glöm inte att klicka i rutan att du inte vill skapa ett PayPal-konto, såvida du inte vill det.

När köpet är klart ska du få en biljett / bekräftelse till din e-postadress.