18/9 Föreläsning – Precious Plastic Sweden

Vi besöker och inspireras av Precious Plastic Sweden på Stpln!
Precious Plastic Sweden är en del av det globala nätverket Precious Plastic. Tillsammans arbetar de världen över med småskaliga lösningar för att materialåtervinna plast och upplysa allmänheten om plastens potential och problem. Fyra maskiner har olika förmågor att smälta och forma plastavfall till nya ting och det är detta vi får ta del av denna afton.

För mer information om den globala rörelsen: https://preciousplastic.com/

Föreläsare: Daniel Wollin
Tid 18/9 2019 18.00-21.00
Plats: STPLN
Kostnad: 75kr
Lättare fika ingår
ANMÄL ER HÄR – LÄNK TILL EVENTBRITE

ANMÄLAN ENDAST via Eventbrite ovan – först till kvarn gäller men du kan skriva upp dig på reservlistan på eventbrite och får erbjudande om plats öppnas. Återbetalning görs endast om avanmälan sker minst sju dagar innan inspirationskvällen!
Väl mött,

Staden Malmös Hemslöjdsförening
Vid frågor: maila stadenmalmoshemslojd@gmail.com

TIPS för betalning med kort

När du är på anmälningssidan och fyllt i deltagaruppgifter och ska betala, klicka på ikonerna för bankkort eller PayPal checkout så kommer du vidare till en betalsida. Det är lite otydligt men klicka på PayPal även om du vill betala med kort. Rulla sen ner lite på sidan och fyll i dina kortuppgifter under ”PayPal Guest Checkout”. Glöm inte att klicka i rutan att du inte vill skapa ett PayPal-konto, såvida du inte vill det.

När köpet är klart ska du få en biljett / bekräftelse till din e-postadress.