Yllebroderier av Anna Wengdin

Välkommen till Stenhuset i Surahammar och beundra utställningen Yllebroderier  av  Mästerslöjdaren Anna Wengdin  i husets kafé.
Utställningen pågår  6 april till 12 maj kl. 13.00-17.00 på lördagar och söndagar,  andra tider för grupper enl. överenskommelse. Anna kan tyvärr inte närvara vid invigningen men håller en presentation och workshop 18april (separat inlägg)

Samtidigt pågår i konsthallen på övreplan utställningen KORGAR kan jag inte få för många!  av f.d. hemslöjdskonsulenten i Västmanland,  Anna Karin Reimerson.

Fika med hembakat kaffebröd serveras i kaféet, hantverksbutiken erbjuder hållbara & egentillverkade handarbeten och slöjd av skilda slag. Historiska museet är tillgängligt för en titt i dåtiden.
Konsthallen har begränsad tillgänglighet för rörelsehindrade p.ga trappa, men vi försöker underlätta genom att inspelade utställningsbilder kan ses på TV-skärm i kaféet.

Aktuell info finns på Stenhusets Facebook sida
Ekängsvägen 5, 73531 Surahammar
stenhusetgille@gmail.com

Vill du bli medlem? 
I Surahammars Konst och hantverksgille/Stenhusets medlemskap ingår arbetspass tillsammans med annan medlem för att hålla huset öppet och verksamheten med utställningar och hantverk igång. Välkommen till oss!
Medlemsansökan