Föredrag: Projektet Lin i fokus

Digital aktivitet

Lena-Marie Jensen, projektledare för Lin i Fokus, Science Park Borås berättar om forskning och produktutveckling av linmaterial. Ett föredrag om vad du kan göra av lin, varför lin är en så fantastisk fiber, goda exempel och vad som behövs för att driva innovation. Föredraget vänder sig till dig som är intresserad av lin, hållbarhetsfrågor och innovationer. Föredraget avslutas med stund för frågor.

Tid: Onsdag 27 november kl 18.30–19.15.
Teams: Länk till föredraget onsdag 27 november kl 18.30-19.15 >
Plats:
Möjlighet att se föredraget på Arboga stadsbibliotek och i utställningen Lin för livet. Begränsat antal platser. Arboga stadsbibliotek, Kapellgatan 19 B, Arboga. Du kan också se föredraget via storskärm i caféet i Stenhuset, Ekängsvägen 5, Surahammar. Arrangör: Surahammars konst- och hantverksgille. Begränsat antal platser.
Tillgänglighet Arboga stadsbibliotek:  Ramp, hiss. Utställningen Lin för livet visas i utställningshallen, bottenvåningen.
Arrangör: Västmanlands läns hemslöjdsförbund i samarbete med Köping-Arboga-Kungsör slöjd- och hantverksförening och Arboga stadsbibliotek.

OM LIN I OCH FÖR LIVET
Gillar du slöjd och byggnadsvård? Under hösten 2024 kan du upptäcka det högst nyttiga linet i utställningar, workshoppar, föredrag och en kurs i Västmanlands län. Mellan den 24 augusti och 30 november turnerar utställningen Lin för livet på fyra olika platser i länet: Surahammar, Västerås, Hallstahammar och Arboga.

I samband med utställningarna arrangerar Västmanlands läns hemslöjdsförbund och länets slöjd- och hantverksföreningar många spännande linaktiviteter på temat så in i linet! Hela programmet hittar du på slojdivastmanland.se. Välkommen!

FRÅGOR
Kontakta Susann Leval, länshemslöjdskonsulent, 070-22 22 470 eller susann.leval@slojdivastmanland.se.