Tenntrådsarmband

Ikväll gör du ett vackert tenntrådsarmband.  Vi flätar, syr och fixar och använder oss av tenntråd, mjukt renskinn (olika färger) samt renhornsknappar. Inga förkunskaper krävs, men lite fingerfärdighet och ev. en fingerborg är bra att ha! Resten finns på plats. 

Ledare Lotte Wadgård 

Kostnad  Medlemmar i SMH 50 kr, Medlem i annan hemslöjdsförening 100 kr, Icke medlem 150 kr. Fika ingår. En materialkostnad på 100kr för 1st armband tillkommer. 

Att ta med Fingerborg om du har, samt kontanter till material. 

Anmälan: Tänk på att du måste anmäla dig via den här länken (klicka här).

TIPS för betalning med kort

När du är på anmälningssidan och fyllt i deltagaruppgifter och ska betala, klicka på ikonerna för bankkort så kommer du vidare till en betalsida. Rulla då lite ner på skärmen till den grå ”knappen” där det står ”pay with card” (finns nedanför den blå för Paypal). Klicka på den så kommer du vidare till själva kortbetalningen där du fyller i kortuppgifter och namn. När köpet är klart ska du få en biljett / bekräftelse till din e-postadress.

Anmälan gäller endast om den görs via Eventbrite – först till kvarn gäller men du kan skriva upp dig på reservlistan på eventbrite och får erbjudande om plats öppnas. 

Ingen återbetalning vid avbokning senare än 7 dagar före evenemanget.