Korgfest med internationellt seminarium/webinarium

Tillsammans med Skånes Hemslöjdsförbund arrangerar vi i september två dagar om korgslöjd på Hemslöjden i Skåne, Landskrona. För den som vill går det att vara med på seminariedelen, dag två online via länk.

Arrangemganget vänder sig till alla som är intresserade av korgslöjd och traditionellt hantverk. Du kan delta en av dagarna eller båda.

Söndag 29 september – Korgfest

En eftermiddag och kväll med demonstrationer, work-shops, mingel och erfarenhetsutbyte. (begränsat antal platser). På kvällen serveras mat och dryck. Kostnad 500 kr inkl. fika och måltid på kvällen.

Måndag 30 september – Korgseminarium

Seminariedagen med möjligheten att delta antingen på plats i Landskrona (begränsat antal platser) eller digitalt via länk. En heldag med föreläsningar om korgtraditioner, förhållanden för hantverkare och exempel på hur olika Europeiska länder och organisationer arbetar kring främjande av korgslöjd. Alla föreläsningar kommer att hållas på engelska.
Kostnad digitalt: Att vara med på länk är kostnadsfritt.
Kostnad för att delta på plats: medlemmar i Riksföreningen för korg och korgslöjd betalar 500 kr, övriga 700 kr. I kostnaden ingår fika och lunch.

För program och anmälan läs mer här

I samarbete med
Skånes Hemslöjdsförbund, Nämnden för Hemslöjdsfrågor,  ABF Skåne and ABF Skåne Nordost.