Floda-Gagnef Ideella Hemslöjdsförening

Floda–Gagnef Ideella Hemslöjdsförening verkar för att bevara traditioner kring slöjd och dräkt i trakten, ta tillvara och föra vidare kunskap samt sist men inte minst sprida slöjdglädje.

Vi anordnar slöjdcaféer en gång i månaden. Alla är välkomna att delta i dessa! För mer information om, när och var och om det är någon speciell aktivitet på programmet, se det lokala annonsbladet ”Flodabladet”, anslag på ICA Dala-Floda samt vår facebookgrupp Floda/Gagnef Ideella Hemslöjdsförening.

I Dala-Floda finns en vävstuga där vi har ett antal vävar igång. Om du är intresserad av att vara med, ta kontakt med oss!

Floda–Gagnef Ideella Hemslöjdsförening har ett nära samarbete med Floda Ekonomiska Hemslöjdsförening, www.flodahemslojd.se, 0241-22011, som driver hemslöjdsbutiken i Dala-Floda.

Vi hoppas att du vill stödja vår verksamhet genom att bli medlem och delta i våra aktiviteter!

Välkommen!

Relaterat ur Slöjdkalendern

Slöjda i färskt virke

På kursen får du prova att arbeta med färskt trä och slöjda något för trädgården eller några enkla köksredskap.Lärare på kursen är Tore Qvarfordt, som...

FrodigtFolkligtFloda

Distanskurs i tvåändsstickning och yllebroderi Två erfarna hantverkare, Karin Kahnlund och Anna-Karin Jobs Arnberg presenterar en distanskurs som...