Arbrå Hemslöjdsförening

Sommarutställning Nils Blixt (1920-2008)

Invigning av utställningen sker Söndag 13 juni kl 13:00 på Hemslöjden i Vallsta, underhållning av Draupner.

Vi säljer fikabiljetter, fikat serveras utomhus i Kvâr-Eriks trädgård. Vi har Corona anpassat så istället för vår traditionella kakbuffé, serverar vi kakorna på fat. Hemslöjdsbutiken är öppen.

Handsprit finns. Arbrå Hemslöjdsförening önskar att alla följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och stannar hemma vid förkylningssymtom.

Sommarprogram 2021.

På vårt digitala Årsmöte 21/3 presenterades Sommarprogrammet 2021 med vårens och sommarens aktiviteter. Programmet finns att hämta i Hemslöjdsbutiken i Vallsta samt här: Program 2021
Arbrå Hemslöjdsförening följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Skippa fjädrarna i Påsk!

Tova dina egna ulliga, gulliga bollar med hjälp av Karin Hansers beskrivning på YouTube.

Du hittar beskrivningen här: Skippa fjädrarna

Ull och tovningsnålar finns att köpa i Hemslöjdsbutiken i Vallsta.

Från den 10 januari har vi en ny Pandemilag i Sverige och vi i Arbrå Hemslöjdsförening följer de nya Corona restriktionerna som gäller för butiker. Det innebär att vi från tisdag 12 januari har ändrat antalet kunder som får vistas i butiken till MAX 2 kunder samtidigt.

Hemslöjdsbutiken i Vallsta, träffpunkten mitt i Vallsta samhälle är öppen Tisdagar – Fredagar kl 12-16 och lördagar kl 11-14. För frågor angående sortimentet, ring Hemslöjdsbutiken under våra öppettider 072-503 63 25 eller maila hemslojden.vallsta@hotmail.com

Vävstuga, väv i någon av våra vävstolar, med sakkunnig hjälp!

Välkomna!

#hemslöjd #endahemslöjdsbutikenigävleborgslän