Julutställning

Besök årets julutställning med försäljning på Slöjdens Hus – i år både fysiskt och digitalt!

Slöjdens hus är öppet ordinarie tider, men med restriktioner. Två personer i taget får vistas i lokalen.

 

Vill du istället uppleva den i telefonen eller på datorn så klicka på länken nedan! Då kommer du till en hemsida där du både kan få en rundvisning i utställningen och se alla föremål och slöjdare. Du kan handla och få slöjden hemskickad genom att beställa från oss!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN DIGITALA JULUTSTÄLLNINGEN

 

Längtar du också efter en härlig julutställning med massor av slöjd? I dessa tider är det ju svårt, rent utav farligt att fylla en lokal med slöjd, slöjdare och massor av besökare. I Slöjdens Hus har vi därför satsat på att fylla lokalen med allt från glas, keramik, smide trä, rot och halm till skinn, tovad ull, handfärgade respektive handspunna garner och textilier i olika tekniker! Slöjdarna stannar hemma och skickar digitala hälsningar och besökarna släpps in i små grupper.

Då de allra flesta julmarknader och mässor i år blir helt inställda vill vi göra det möjligt för så många som möjligt att ta del av den här utställningen. Det gör vi bland annat genom att du kan se vernissagen som en film och ge dig möjlighet att köpa slöjden via nätet. Vissa alster kan vi skicka via post och andra skrymmande eller ömtåliga föremål får antingen hämtas eller transporteras på andra sätt.

 

Välkommen att besöka årets julutställning fysiskt eller digitalt!

Slöjdens Hus är öppet måndag, tisdag, torsdag kl. 12.00 – 16.00 och lördagar kl. 10.00 – 14.00.

 

För att komma till den digitala julutställningen så klickar du på länken ovan.