Hemslöjdens dag 2022 – Materialloppis

På Slöjdens dag lördag 3 september ordnar vi materialloppis i Stadsträdgården i Uppsala.
Det blir också visning av olika tekniker. Vill du vara med och sälja av ditt överflöd av material, verktyg, böcker, projekt? Du som är medlem i Uppsala Hemslöjdsförening kan vara med.
Vad kan man sälja? Garn, tyg, verktyg, projekt, böcker, knappar, pärlor, papper, tillbehör etc etc.
Allt som är till för att slöjda och som du vill göra dig av med, kan du sälja på vår materialloppis. Även halvfärdiga saker, kanske några helfärdiga också som du tröttnat på.
Du prissätter dina saker själv och får alla intäkter. Låga priser brukar resultera i mer försäljning men du bestämmer helt och hållet själv. Vi kommer inte att ha några riktlinjer för priser.
Om du har eget bord – ta med det! Vi har ett antal bord men kan inte garantera att de räcker till alla. Om du kan ordna ett själv, kan vi ta in fler säljare.
Vi kommer att vara på gräsmattan vid Gula villan, som vi varit två år tidigare på slöjdens dag.
Tid 10-15. Kom efter kl 9 så att du hinner ordna ditt bord och kanske hjälpa någon annan.

Anmälan till inga-lill.cras@telia.com   OBS annan anmälningsadress än vanligt!

Pris 100 kr om du har eget bord, 150 kr om du inte har eget bord. Då ingår lunch på Gula villan. Deltagaravgiften ska vara betald en vecka innan 3 september. Betalning sker via Swish till kassören Inga-lill Cras på 073-963 19 06. Märk betalningen med Slöjdloppis. Alternativt till föreningens bankgiro 702-4490. Om du avbokar före en vecka innan får du pengarna tillbaka. Om du avbokar senare och vi har en kölista får du också pengarna tillbaka.

Så om du vill vara med och sälja – anmäl dig via epost till inga-lill.cras@telia.com OCH betala in deltagaravgiften!