Alla tiders Barbie

Välkommen till Stenhuset i Surahammar på en nostalgisk tidsresa tillsammans med Barbie
Helena Högberg har samlat Barbiedockor sedan tidigt 60-tal och har ur sin stora samling plockat fram dockor för att visa hur Barbie har sett ut genom åren.
Vernissage med invigning i Stenhusets café lördagen den 21 oktober 2023 kl. 14.00
Dessutom kan du njuta av fika med hembakade bullar och kakor i caféet. Smedsbostaden och hantverksbutiken är tillgängliga.

Samtidigt i konsthallen en trappa upp, visar konstnären Gösta Berg målningar i utställningen  Nya horisonter . Tillgänglighet till konsthallen är begränsad för rörelsehindrade pga trappa. Invigningen kommer att finns tillgänglig att ses via vår Youtube-kanal på TV:n i Stenhuset café .

Stenhuset är öppet lördag/söndag och helgdag kl. 13.00-17.00
Visas även övrig tid för grupper enl. överenskommelse. Aktuell information finns på Stenhusets Facebook-sida

Välkommen till Stenhuset
Ekängsvägen 5
73531 Surahammar

Vill du bli medlem i vår förening, Surahammars Konst- och hantverksgille, för att slöjda, träffa likasinnade, bidra till kulturen och engagera dig för att hålla den uppskattade verksamheten igång i Stenhuset? Du är mer än hjärtligt välkommen! I medlemskapet ingår några arbetspass tillsammans med annan medlem  för att hålla husets verksamhet igång ytterligare 40 år – 2024 firar vi 40 årig oavbruten kulturverksamhet i Stenhuset i Surahammar – den ”Lilla kulturföreningen med de stora musklerna”.

Medlemsansökan