Förköpspris på ny stickbok från vårt förlag

Stickning – Detaljer som gör skillnad är en ny och ovärderlig bok, från Hemslöjdens förlag, om konsten att montera. Boken innehåller handfasta råd som gör din stickning både roligare och enklare, och framförallt dina plagg vackrare.

Fler och fler intresserar sig för stickningen, men att kunna sticka innebär också att veta hur man gör för att få en vacker helhet. Hur stickar man en osynlig axelsöm, en diskret ökning eller en vacker halskant? Det är frågor som du får svar på i den nya boken från Hemslöjdens förlag.

Boken innehåller bilder på stickade prover i olika tekniker och lättlästa illustrationer.

Förköpspris för medlemmar t.o.m. 20 april.

Boken utkommer den 12 maj och kommer att kosta 325 kronor men redan nu kan du förbeställa den på Hemslöjdens förlags hemsida. Du som är medlem i en hemslöjdsförening betalar då endast 250 kronor. Gör din beställning på hemsidan www.hemslojdensforlag.se och skriv ditt medlemsnummer i meddelanderutan. Då kommer rätt pris på din faktura, frakt tillkommer. Erbjudandet gäller tom 1 maj. Boken levereras under vecka 20.